Rombouts Kunststof Techniek BV

Innovatief in kunststoftechniek
Wij denken in oplossingenOnze expertise en producten worden overal ter wereld ingezet. Waar om flexibele, duurzame en technisch hoogwaardige oplossingen wordt gevraagd, zijn wij te vinden. En dat is niet voor niets. Rombouts Kunststof Techniek (RKT) staat namelijk al jaren bekend om haar innovativiteit in kunststof techniek.
RKT is actief in diverse sectoren waaronder de infrastructuur, de industrie en de maritieme sector. Daarbij leveren en installeren wij (half-)fabricaten, thermoharders en thermoplasten die in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd zijn. Zo bent u er zeker van dat constante kwaliteit gewaarborgd is.
Enkele voorbeelden van onze innovatieve oplossingen:- PUPP Lining: beproefd veldcoatingsysteem voor stalen buizen;- PUPP Spacer AIIV: Spacers voor diverse toepassingen;- Butterfly® en Grasshopper®: zelf ontwikkelde lasmachines;- SWAPE Barrière: coating-/reparatiesysteem voor geïsoleerde leidingen;- GPU/GVK/GRE: glasvezelversterkte coating/leidingen/tanks.
Kijk eens rond op onze website en laat u verrassen door de veelzijdigheid van RKT. Wilt u meer informatie, of bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Ervaar onze oplossingsgerichte aanpak en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.