ProAutNorm B.V.

Procesautomatisering
ProAutNorm automatiseert processen om deze effectiever te laten verlopen en het rendement van uw organisatie te verhogen. Dit doen wij door bestaande oplossingen met elkaar te verbinden en de ontbrekende schakels te ontwikkelen. Dit kan op vele manieren, enkele voorbeelden zijn: het automatisch aansturen van machines, het digitaliseren van planning, het koppelen van productieprocessen aan uw website, enzovoorts.

​​​​​​​​​​​​​
WebsiteFactory.nl
Wij zijn gedreven in het maken van topkwaliteit websites. Of u een eenvoudige kleine website nodig hebt of een grote maatwerk website, wij doen het graag voor u. Samen zoeken we naar de beste oplossing en uw ideale plaatje! Ook maken al onze klanten gebruik van het door ons ontwikkelde, gebruiksvriendelijke Content Management Systeem: YourMonitor. Met dit CMS is het voor u als klant zeer eenvoudig en veilig om uw website te beheren en aan te passen aan uw wensen. We hebben voor websites een nieuw label ontworpen: WebsiteFactory. Onder dit label brengen wij websites op de markt. Neem hiervoor gerust een kijkje op www.websitefactory.nl

Development
Verder realiseren wij ook koppelingen tussen bestaande software en uw website(s). Wij hebben een brede ervaring en klantenkring waarvoor wij allerhande oplossingen bedenken en realiseren. Van webshop tot productconfigurator, van eenvoudige website tot het realiseren van klantportalen die het mogelijk maken om projecten te volgen in elke stap van het proces. 
ProAutNorm ontwikkelt software- en webapplicaties die meerwaarde bieden binnen bedrijfsprocessen. Wij adviseren u graag bij het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe concepten. De hieruit voortvloeiende oplossingen passen wij graag voor u toe in de praktijk.Zo kan het bijvoorbeeld waardevol zijn voor uw klant om het gekochte product te volgen tijdens het productieproces. Een andere mogelijkheid is een (3d) productconfigurator op uw website zodat de klant zelf zijn product kan samenstellen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is voor ProAutNorm belangrijk. Daarom zijn we ook nauw verbonden aan de Duurzaamheidskring Tholen. In het belang hiervan hebben wij dit platform gebouwd, waarop ondernemers zich kunnen profileren, duurzame oplossingen delen en kunnen lezen hoe anderen invulling geven aan duurzaam ondernemen.
Zelf zijn we recent verhuisd naar een energiezuiniger pand waar ook zonnepanelen als uitbreiding nog een optie zijn. In het kader van Maatschappelijke Betrokkenheid helpen we mee om herintreders terug in het bedrijfsleven te begeleiden, studenten op te leiden en oplossingen te bieden waardoor bedrijven duurzamer produceren en/of papierloos gaan werken. Ook helpen wij goede doelen en stichtingen, we zien het als onze missie om een positieve bijdrage te leveren op het internet.

ProAutNorm is onderdeel van de PRN-group en gevestigd in Tholen.
Websitefactory en Fruits4Life zijn labels van ProAutNorm.