Autoschade Buijs

Bij Autoschade Buijs hechten we grote waarde aan kwaliteit. En dat geldt zowel voor de geleverde diensten, als onze service. Dat ziet u onder meer terug in de kwaliteit van onze lakken. Wij gebruiken namelijk Lesonal lakken. Lesonal biedt een complete range aan kwaliteitslak van Akzo Nobel. Daarnaast biedt Lesonal een geavanceerd kleursysteem aan, waarmee wij de originele kleur van het spuitwerk zeer nauwkeurig na kunnen maken. Door de hoge kwaliteit van de lak, bieden wij tien jaar garantie op de lak.


Als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid heeft ons personeel de benodigde vakdiploma’s en certificaten. In combinatie met een goede dosis ervaring en passie voor hun vak realiseren wij hoogwaardige spuit- en herstelwerkzaamheden. Ter onderstreping van ons kwaliteitsbeleid mogen wij de FOCWA certificering dragen.


FOCWA certificering

Wanneer u kiest voor een FOCWA aangesloten schadeherstelbedrijf, kiest u voor zekerheid. De vereniging FOCWA Schadeherstel verzorgt namelijk de belangen van 1200 aangesloten auto- en truckschadeherstelbedrijven op tal van terreinen. Zo kunt u denken aan economische en sociaal-economische aangelegenheden, techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits-, milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding en communicatie.


Hierdoor weet u zeker dat u te maken heeft met een schadeherstelbedrijf dat zijn zaken op orde heeft. Dit betekent voor u voornamelijk dat u verzekerd bent  van een uitstekende service, altijd garantie op de werkzaamheden heeft, recht heeft op een uitstekende klachtenafhandeling en te maken heeft met deskundige specialisten.